Obavijesti Video Pretražite Navigacija
JAKO NEVRIJEME

Tuča oštetila Airbus Croatia Airlinesa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zrakoplov Croatia Airlinesa koji je prometovao na letu iz Pariza za Zagreb prošao je u utorak navečer kroz jako nevrijeme s tučom, zbog čega mu je oštećena oplata pa je privremeno povučen iz prometa.

Airbus 319, koji je u utorak navečer letio iz Pariza za Zagreb, prošao je kroz jako nevrijeme te ga je oštetila tuča

Pročitajte i ovo Hrvatska nabavlja dva nova zrakoplova za gašenje požara - 4 Ugovori potpisani Hrvatska nabavlja dva nova zrakoplova za gašenje požara: "Ovo je nova mogućnost, nova snaga" Ilustracija izazvali bijesne reakcije "Što je s ljudima? To je tako opasno": Deseci posjetitelja festivala uperili lasere u putnički avion

Zbog udubljenja na oplati zrakoplov je nakratko povučen iz prometa kako bi inspekcija mogla odraditi svoj posao, što je uobičajeni postupak u takvim situacijama.

Iako je zrakoplov A319-112 9A-CTH povučen iz prometa, do poremećaja u prometu neće doći jer će ga na idućem letu zamijeniti drugi zrakoplov hrvatskog avioprijevoznika 9A-CTL, piše portal Avioradar.hr

Pregledom zrakoplova utvrđeno je da se ne radi o značajnim oštećenjima, pa je 9A-CTH već vraćen u promet, potvrdili su nam u Croatia Airlinesu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene