Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Djeca iz Klaićeve premijerki

Bolesni mališan poručio Kosor: Veće božićnice sestrama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Djeca, koja se liječe na onkologiji u zagrebačkoj Klaićevoj bolnici, od Jadranke Kosor zatražila su da medicinskim sestrama povisi božićnice.

15 malih pacijenata onkologije u zagrebačkoj Klaićevoj bolnici ne liječi se u primjerenim uvjetima. Bolnica planira nadograditi odjel, a pomoć su zatražili i od premijerke Kosor koja je danas posjetila bolesne mališane. Igračke, posteljina i jastuci, pokloni su kojima je premijerka darivala mališane.

Pročitajte i ovo Božićnice - 4 MOGLO BI BITI IZNENAĐENJA Hoće li se ove godine dogoditi malo božićno čudo? Neki poslodavci razmišljaju o većim božićnicama, doznajte i zašto Novac DOBRO JE ZNATI Podigli iznos božićnica za dio umirovljenika, novac stiže i dugotrajno nezaposlenima: Pogledajte kako do financijske pomoći

>> Kosor posjetila djecu u Specijalnoj bolnici u Gornjoj Bistri

'Neku djecu na žalost, vidim ponovno', primijetila je zabrinuta premijerka. 'Ta djeca zasigurno zaslužuju puno veći standard boravka i liječenja. To su kronične i dugotrajne bolesti, vrlo zahtjevne, ne samo za pacijente nego i za obitelj', pojasnio je Goran Roić, ravnatelj bolnice. 150 djece na godinu je u stalnom tretmanu Onkologije. A od zloćudnih tumora svake godine oboli i do 75 mališana.

'Povisite sestrama božićnice'

'Ja mislim da vi njima trebate malo povisiti božićnice, jer ipak se oni brinu o nama', rekao je premijerki Kosor jedan dječak s odjela i ostavio premijerku bez teksta. 'Isuse bože, bravo', jednostavno mu je odgovorila Kosor i osmjehnula se.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene