Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Krenuli u ribolov

Potraga za nestalim ribarima u Neretvanskom kanalu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Barka dvojice ribara iz Komina navodno se prevrnula te su oni upali u hladnu Neretvu.

Potraga za dvojicom ribara u Neretvanskom kanalu se nastavlja, a danas popodne pronađena je njihova prevrnuta barka u blizini ušća Neretve, doznaje se od dubrovačko-neretvanske Policijske uprave.

Pročitajte i ovo Dalibor Dragijević brojni propusti Oglasila se majka ubojice male Danke: "Ne sumnjam da će se čuti tko mi je ubio sina, iz Bora su" Marijana Franjić Potraga Jeste li je vidjeli? Četvrti dan traga se za ženom koja je nestala u Virovitici

Traganje za ribarima iz Komina - ocem i sinom Antom i Zlatkom Oršulićem koordinira Nacionalna središnjica iz Rijeke. Oni su jučer oko 18 sati krenuli u ribolov, a oko 22 sata uputili su poziv za pomoć, koju je čuo jedan ribar u blizini. Ujutro su mještani krenuli u potragu, a u jednoj ribarskoj kućici na desnoj obali Neretve pronašli su njihove osobne stvari. Pretpostavlja se da im se barka prevrnula te da su upali u hladnu rijeku.

Policiji je nestanak ribara prijavljen danas u 12,30 sati, a prevrnuta barka pronađena je oko 16,30 sati na predjelu Škanju, u blizini ušća Neretve. Uz policiju i lučku kapetaniju u potrazi je sudjelovao i helikopter. Potraga se nastavlja. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene