Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nestao u subotu

Potraga za nestalim mladićem: Jeste li ga vidjeli?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Peti dan zaredom obitelj i prijatelji tragaju za nestalim Ivanom Ćosićem (1991.) iz Zagreba. Nestanak je prijavljen 15. lipnja, kada se nije pojavio kod kuće.

Ivan Ćosić posljednji put je viđen u subotu, a u trenutku nestanka bio je odjeven u sivu majicu dugih rukava s kapuljačom, bordo hlače, plave tenisice, bordo šiltericu, sa sobom ima tamnoplavi ruksak.

Pročitajte i ovo Nestala Danka Ilić Iz minute u minutu UŽIVO Procurile prve informacije o vještačenju mobitela majke nestale Danke: "Na dan nestanka obrisala je puno poruka i poziva" Dostava humanitarne pomoći u Pojas Gaze iz zraka Neizvjesnost u Gazi VIDEO Španjolska nad Pojas Gaze ispustila 26 tona hrane pa upozorila: "Ovaj način nije efikasan"

Obitelj i prijatelji mole sve koji su ga vidjeli da jave najbližoj policijskoj postaji.

Ivan Ćosić ima crnu kosu, kestenjaste oči, mršave je tjelesne građe i visok je 180 centimetara. U subotu se udaljio sa adrese stanovanja prema naselju Rugvica gdje mu se gubi svaki trag.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite PROVJERENO putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene