Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Odobrene i koćarice

Potraga na mladim ribarom iz Sukošana i dalje traje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U potrazi za mladićem B.P. iz Sukošana od jutros u 7.00 sati na moru sudjeluju brodica Lučke kapetanije Zadar i dvije brodice Pomorske policije Zadar, priopćilo je Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture.

'Jedna policijska brodica pretražuje područje od Bibinja prema sv. Petru, a druga područje Ždrelca i okolice. Također, ponovno je angažirana i Hrvatska gorska služba spašavanja stanica Zadar, čiji će djelatnici jet-ski plovilom proći priobalni dio od Bibinja do sv. Petra, a pretražit će i kopneni dio oko punte od Sukošana.

Pročitajte i ovo I dalje traje potraga za Dankom Čeka se nalaz Mučili ga i pretukli do smrti, i to bez optužnice? Skandal u Srbiji oko mlađeg brata osumnjičenog za Dankino ubojstvo Potraga za ribarom - 5 tragični brodolom Šok nakon smrti mladića: "Svi su pali u more, dozivali su ga - 'još malo, još malo', a onda je odjednom nestao"

Temeljem zahtjeva obitelji nestalog ribara u Pašmanskom kanalu, odobren je nastavak potrage uz upotrebu koćarica tijekom današnjeg i sutrašnjeg dana.

U potrazi danas od 13.30 sati sudjeluju četiri koćarice', stoji u priopćenju koje je potpisala glasnogovornica ministarstva Marina Halužan.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene