Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon Jasenovca i Bleiburga

Potpredsjednik HDZ-a: Najgore je kad muškarac abortira!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iako umjetna oplodnja nije briga karlovačkog Gradskog vijeća, danas se i ta tema našla na aktualcu i to zahvaljujući SDP-ovki Marini Novaković.

Gradska zastupnica SDP-a Marina Novaković je kazala kako se posramila zbog nedavne izjave gradonačelnika Damira Jelića o Bleiburgu i Jasenovcu koje je kao potpredsjednik HDZ-a dao o umjetnoj oplodnji, prenosi Radio Mrežnica.

Pročitajte i ovo Zapalila šank u klubu Monaco sedam ozlijeđenih UZNEMIRUJUĆE Konobarica koja je palila šank i zapalila goste puštena na slobodu: DORH objavio detalje Pobuna u Karlovcu - 3 Svaki dan nova pukotina Izbila pobuna, traže hitno zaustavljanje radova: "Ja izađem, ali iznad mene žive ljudi s troje male djece"

>> HDZ zakon umjetnoj oplodnji izjednačio s Jasenovcem i Bleiburgom

Iako mu je u pomoć priskočio dr. Josip Žunić zatraživši stanku, Jelić je nakon kraćeg odmora ipak krenuo u objašnjavanje onog što je htio reći, dodajući da je to izvučeno iz konteksta i krivo protumačeno.

Pojasnio je kako je bit zakona živjeti ili ne živjeti te da on sam ne želi raditi razlike među ljudima. 'Tko to ljudima daje pravo da odlučuju za jedan život nauštrb njih pet ili šest. Smatram da je začeće početak života', kazao je Jelić te dodao da on kao muškarac ne može shvatiti što znači nositi život u sebi. 'No, najgore je kad muškarac abortira', ustvrdio je Jelić te dodao kako je zbog svega izrečenog spreman podnijeti moralno i časno i to što ga nazivaju kromanjoncem, neandertalcem i desničarom.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene