Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Potpredsjednica Kosor u posjetu Specijalnoj bolnici za kronične bolesti dječje dobi u Gornjoj Bistri

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Potpredsjednica Vlade i ministrica obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadranka Kosor posjetila je danas, tradicionalno u povodu uskrsnih blagdana, Specijalnu bolnicu za kronične bolesti dječje dobi Gornja Bistra i u ime Ministarstva uručila bolnici trenirke, jastuke za pozicioniranje pacijenata i ostale potprepštine za pacijente.

Mladim ljudima potrepredsjednica Vlade je uputila poziv da se dođu družiti s djecom, istaknuvši da tko god dođe jednom, dolazi ponovno.

Pročitajte i ovo Ivica Grdović, Mato Barišić i doktori Specijalne bolnice u Gornjoj Bistri (Foto: Dnevnik.hr) Dobro se dobrim vraća On je pravi superheroj - skroman je, pun ljubavi i uvijek uz vas: Tata s velikim T za svoj rođendan dijelio poklone drugima Slika nije dostupna Neriješeni imovinski odnosi Predao se muškarac koji je pucao na susjede te ranio baku i dijete

"Zahvaljujem i medijima da su došli jer na taj način podsjećaju hrvatsku javnost da postoji ova bolnica, u kojoj žive djeca koju su zaboravili gotovo svi, pa i roditelji, mnogi više nikada ne dođu. Zato moramo mi svi drugi dolaziti, pa pozivam sve mlade, studente, srednjoškolce, da pokušaju doći", kazala je potpredsjednica Kosor, istaknuvši da djeca koja se nalaze Specijalnoj bolnici Gornja Bistra zbog težine bolesti od kojih se liječe zaslužuju brigu čitavog društva.

Na današnjem druženju dogovorene su pripreme za aukciju za dobrobit djece koju će organizirati Ministarstvo obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti i bolnica.

U ime djelatnika bolnice i djece o kojoj skrbe, na čestitkama za Uskrs i posjetu zahvalio je ravnatelj bolnice, pedijatar Ivan-Željko Weiss.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene