Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Traje do 2015.

Potpisan kolektivni ugovor za 4000 pomoraca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nacionalni kolektivni ugovor za hrvatske pomorce na brodovima u međunarodnoj plovidbi za razdoblje od 2013. do 2015. godine potpisan je u Zagrebu, izvijestio je Sindikat pomoraca Hrvatske.

Ugovor su potpisali predsjednik skupštine Udruge hrvatskih poslodavaca - brodara u međunarodnoj plovidbi Mare Nostrum Ante Maras i glavni tajnik Sindikata pomoraca Hrvatske Predrag Barzzoduro.

Pročitajte i ovo Stjepan Topolnjak Novi dodatak Postignut dogovor Vlade i sindikata: Rastu plaće, božićnica 300, a uskrsnica 100 eura Ivan Malenica i Marin Piletić Neuspješni drugi krug Sindikati nisu prihvatili Vladinu ponudu, pregovori se nastavljaju. Piletić: "Stavovi danas nisu usuglašeni"

>>Obitelj nestalog pomorca moli hrvatsku državu za pomoć: Pomozite nam naći našeg Marija!

Koletkivni ugovor se odnosi na oko 4000 hrvatskih pomoraca koji plove na brodovima hrvatskih brodara Atlantska plovidba iz Dubrovnika, Jadroplov iz Splita, Tankerska plovidba iz Zadra, Uljanik plovidba iz Pule, Lošinjska plovidba Brodarstvo iz Rijeke, Brodospas iz Splita, Korkyra Shipping iz Korčule i Spltiska plovidba iz Splita, javio je Sindikat pomoraca. (HINA)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene