Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nema novca?

Učitelji ostali bez božićnica, a u prosincu ostaju i bez naknade za prijevoz

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Osim što su potpisivanjem dodatka Kolektivnom ugovoru učitelji ostali bez božićnica, u prosincu im neće biti isplaćena ni naknada za prijevoz koja se u nekim slučajevima penje i do nekoliko tisuća kuna.

Učitelji i profesori hrvatskih obrazovnih ustanova doživjeli su dva neugodna iznenađenja u vrlo kratkom roku. Nakon što su doznali da će oni kojima se plaća naknada za prijevoz ostati bez iste u prosincu, stiže i vijest o neisplati božićnica.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Muke profesora mu nevažne Jovanović javno 'pegla' odnos s Linićem Slika nije dostupna 'Laže li aga sultana?' Ribić: Sindikati su sporazum potpisali iz straha od fijaska štrajka

Potpisan novi kolektivni ugovor u zdravstvu, liječnici ipak ostali po strani

Naknada za prijevoz navodno će biti isplaćena tek u siječnju, a potpisivanjem dodatka II. Temeljnom kolektivnom ugovoru, učitelji su ostali i bez regresa za sljedeću godinu.

Isto dodatak potpisali su i predstavnici Samostalnog sindikata zdravstva i socijalne skrbi, Sindikata kulture, Sindikata zaposlenih u HZZO-u te Sindikata državnih i lokalnih službenika i namještenika.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene