Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nevjerojatne snimke

Pogledajte kako je izgledalo potapanje broda 'Vis' - iz zraka, s palube i pod morem!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Uz zapadnu obalu Kamenjaka u Premanturi je u nedjelju održano prvo namjensko potapanje broda u Hrvatskoj, bivšeg admiralskog broda "Vis", koji će na morskom dnu uvale Polje biti turistička atrakcija za ronjenje u južnom dijelu Istre. Pogledajte kako je to izgledalo.

Brod "Vis" nekadašnje jugoslavenske ratne mornarice, dug je 85 metara, izgrađen je u pulskom Uljaniku 1956. godine, a sada je u vlasništvu Arsena Brajkovića iz Pule.

Pročitajte i ovo Ilustracija hutisti ne miruju Drama na Crvenom moru, pogođen trgovački brod: "Zapovjednik je javio da vidi dva projektila" Brodosplitov rezidencijalni kruzer Pazili na svaki detalj FOTO/VIDEO Ovo još nije viđeno, a gradit će se u Hrvatskoj: Stan u luksuznoj rezidenciji prodaje se za nevjerojatan iznos

U složenoj akciji s dvije jake detonacije brod je potopljen 250 metara od obale, na 32 metra dubine. Sam čin potapanja, čiju je zonu od stotinjak metara oko broda osiguravala policija i Lučka kapetanija na moru.

Snimatelj Ranko Frka i fotograf Danijel Frka napravili su fascinantan video potapanja legendarnog broda - iz zraka, pod vodom i kamerama postavljenim na brodu.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene