Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"

Potvrda Kosora

'Postoji mogućnost da se Rohatinski angažira u HSLS-u'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik HSLS-a Darinko Kosor, upitan o špekulacijama kako HSLS vrbuje guvernera HNB-a Željka Rohatinskog, rekao je kako 'postoji mogućnost da se on angažira, možda ne još sada, kao što je sam izjavio, jer mu je sad važnija stabilnost kune'.

'No, do izbora je dugo, godina dana, pa možda za par mjeseci bude iznenađenja', poručio je Kosor nakon skupa u povodu 10. obljetnice smrti Vlade Gotovca. Ponovio je kako HSLS samostalno izlazi na izbore i nikome ne okreće leđa - ni HDZ-u niti SDP-u, dodavši kako se ta stranka bori za svoju samostalnu političku poziciju, kao što se borio Gotovac kada je osnovao HSLS.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Aludirao na Mol i Inu D. Kosor: Premijerki bi bilo bolje da pazi da po naredbe ne bi išla u Peštu Slika nije dostupna Nada se da će svi dopridonijeti Friščić: Guverner osim konstatacije stanja treba dati i svoj doprinos

'Želimo biti treća politička opcija, opcija centra, liberalno-građanska opcija između ljevice i desnice. HSLS-u bliski mogu biti oni koji dijele njihova politička stajališta i liberalno-građansku ideju', rekao je Kosor dodajući kako to definitivno nije ni desna ni lijeva koalicija.

>> Rohatinski: Moj politički angažman ne dolazi u obzir

>> Koalicija s HDZ-om ne dolazi u obzir

Na upit kako to da HSLS prije nije sudjelovao u obilježavanju godišnjice Gotovčeve smrti, Darinko Kosor je rekao kako otkako je on predsjednik, u zadnje dvije godine, godišnjica Gotovčeve smrti se obilježava, a napomenuo je i da sve dok on bude predsjednik HSLS-a bit će i skupova o Vladi Gotovcu. (Hina) 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene