Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Postavili kamen temeljac

'U šoku smo jer premijerka nije došla otvoriti novo krilo Remetinca'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Društvena mreža građana postavila je u petak kamen temeljac za novo H krilo zatvora Remetinec, u kojem će se, kako kažu, očekivano naći prostora i za odjel D te blok Z.

'Uz naš predivni kamen temeljac pripremili smo i vrpcu iščekujući premijerku da se ukaže, prereže vrpcu – otvori radove, zagrabi grumen zemlje i baci ju kao što je njena zajednica cijelu zemlju bacila u duboku mračnu jamu. No Jadranka Kosor nije došla autom vozeći u petoj brzini, pješke vođena idejom 'kud Ivo tud i ja', na konjiću s osmijehom. Jace naprosto nigdje nije bilo, iako znamo da ju vrpce i temeljno kamenje privlače kao Tomislava Karamarka čelno mjesto HDZ-a. Bilo kako bilo, mi se iskreno nadamo da će Jaca i njena svita uskoro završiti u Remetincu. Kamen temeljac ju tamo čeka, a i vrpcu nitko još nije prerezao', stoji u priopćenju Društvene Mreže Građana.

Pročitajte i ovo Putovnica (Foto: Dnevnik.hr) Kraj gužvama? Policija objavila važnu obavijest za dio Zagrepčana: Sada će po dokumente morati na novu lokaciju Slika nije dostupna Premijerka otvorila novu školu Kosor: Tko smo mi?; Djeca: Jadranka Kosor

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene