442119
442119
442119
442119
442119

POSLJEDNJI ISPRAĆAJ Shrvana obitelj i prijatelji oprostili se od Siniše Svilana

  • , 02.07.2016., 22:16
  • Autor:
  • komentara

U subotu u 19 sati, na groblju u Trogiru obitelj i prijatelji oprostili su se od Siniše Svilana koji je iznenada preminuo u 57. godini života.

 
 
 
 
Ispraćaj Siniše Svilana (Video: Dnevnik Nove TV)
Ispraćaj Siniše Svilana (Video: Dnevnik Nove TV)

Bivši direktor programa Nove TV Siniša Svilan iznenada je preminuo u 57. godini života u četvrtak u Beogradu, a posljednji ispraćaj održao se u subotu u 19 sati na groblju u Trogiru. Od njega su se oprostili obitelj te brojni prijatelji i kolege, među kojima su bili Joško Lokas, Antonija Blaće, Daniel Delale, Milanka Opačić, Mia Kovačić, Hloverka Novak Srzić, Mirando Mrsić, Ivica propadalo, Nataša Bebić, Gianna Apostolski...

Siniša Svilan rođen je 29. svibnja 1960. godine u Trogiru, 1979. završio je srednju Tehničku školu u Splitu i upisao Fakultet strojarstva, koji je ubrzo napustio, te se zaposlio u splitskom brodogradilištu kao mehaničar.

U Zagrebu 1985. upisuje Fakultet političkih znanosti, a u svojoj bogatoj karijeri Siniša Svilan bio je novinar i urednik u različitim hrvatskim medijima, od radija do televizije.

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se