Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Posjetite Multipak - najveću regionalnu multimedijalnu izložbu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Možda niste znali, ali od najveće regionalne multimedijalne izložbe - Multipak 2016, dijeli nas manje od 10 dana! Ne krijemo zadovoljstvo da će ove godine više od 40 izlagača iz Hrvatske i ostalih europskih zemalja, na nekoliko lokacija u gradu, izložiti najbolju audio i video opremu današnjice.

Stavili smo poseban naglasak na tzv. high-end HiFi uređaje koje je s obzirom na cijenu i ekskluzivitet gotovo nemoguće vidjeti i čuti u Hrvatskoj na jednom mjestu. Dovoljno je spomenuti Wilson Audio, Sonus Faber, Audio Research, McIntosh, D’Agostino, Nagra, Avantgarde Acoustics, Wadia, Devialet da bi se stekao dojam kakva će svjetska imena HiFi-ja biti prisutna.

Pročitajte i ovo pr Oglas Krenite u pozitivne promjene uz CrnoJaje & Figurellu! PUSH UP program trajne vitkosti u Zagrebu i Zadru uz čak 80% popusta! Lovro Govorčin, Nevena Zubčić Festival tolerancije Nakratko su postali modeli: ''Jako je važno da se u prvi plan ne stavlja naš invaliditet nego mi kao osobe''

HiFi izložbu prate koncerti, predavanja i tematske radionice. Cjelokupan program, galeriju fotografija, lokacije te popis izlagača možete pogledati na službenim stranicama Multipak 2016 izložbe.

U skladu sa sadržajem, obavijesti i ostale zanimljivosti vezane uz izložbu prati službeni Facebook profil.

Izložba se održava od 3. do 5. lipnja u Pakracu! Ulaz na izložbu za sve dane je slobodan!

Zvući super zar ne? Podržite nas uz kupnju naših fora majica po super povoljnoj cijeni! Samo na www.crnojaje.hr!!!

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene