Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sinčić na Facebooku:

'Čačiću lažove. Radije bih umro nego pregovarao s Vama'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Živi zid Radimira Čačića naziva lažljivcem.

Današnje izjave Radimira Čačića razljutile su Živi zid, a poruku za saborskog zastupnika objavili su na Facebooku. Prozvali su ga lažljivcem.

Pročitajte i ovo Magdalena Komes Spomenula i Milanovića Komes odgovorila Čačiću: “Nulta tolerancija na korupciju proizlazi iz stranačke vertikale i to mu smeta“ Ilustracija Reakcija na komentare premijera Čačić se obrušio na Plenkovića: "On je bio debelo u komunističkom gnijezdu kad su mene osudili"

'Kada kaže da u Saboru svi pregovaraju sa svima, i da tko kaže da nije tako, taj laže, Radimir Čačić laže. Živi zid ne progovara ni s kim. Niti će. Kad Milan Bandić pak kaže da se neke ljude iz politike ne može istjerati "bez kolca", valjda je svjestan da govori o sebi. Lažljivci !', napisali su na Facebooku.

Kasnije se o istoj temi oglasio i sam Ivan Vilibor Sinčić.

'Kaže Čačić kako u Saboru svi pregovaraju sa svima i da lažu oni koji tvrde drugačije. Čačiću lažove. Živi zid ne pregovara ni sa kime, niti će ikada. Možda Radimir zaista vidi u svima ono što on nosi u sebi, ali kolega saborski zastupniče, radije bih umro nego pregovarao sa Vama', napisao je Sinčić na Facebooku.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene