Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Objavili na 'Fejsu'

PORUKA 'BIRAČA' MOSTU 'Nemate ni približnu ideju koliko nam znače pisma poput ovoga'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Most se na Facebboku pohvalio pismom 'nekog birača'.

Most nezavisnih lista objavio je na svojoj Facebook stranici pismo koje im je, kako stoji u potpisu, poslao 'neki njihov birač'.

Pročitajte i ovo Božo Petrov Zaštita obitelji Most predstavio listu za europske izbore: "EU ponovno mora prigrliti vrijednosti utemeljene na kršćanskoj baštini" Srušeni most u Baltimoreu u Baltimoreu Luka još nije potpuno otvorena: Urušeni most raznijet će eksplozivom

'Nemate ni približnu ideju koliko nam znače pisma poput ovoga. Sva događanja i pritisci oduzimaju nam neopisivu količinu energije. Ipak, sretni smo što imamo neiscrpan izvor koji nam u najkraćem mogućem roku može 'napuniti baterije'. Nije patetika - vi ste naša snaga! Nećemo vas razočarati!', poručili su Mostovci.

POČEO SASTANAK KARAMARKA I PETROVA Evo što je HDZ poručio

U nastavku pročitajte sadržaj pisma:

'Poštovani,

Ovih dana na tabli ispred prostorija Mosta u Smičiklasovoj ostavljena je poruka gospodinu Petrovi i gospodinu Podolnjaku vezana uz konstituiranje sabora Republike Hrvatske. Upravo sadržaj navedene poruke naveo me da Vam napišem ovaj tekst.

Od trenutka kada se Most pojavio na političkoj sceni RH sve do sada, mogu iskazati ponos i zahvalanost kao građaninu koji je svoj glas dao Mostu.

Podržavam sve i svaku odluku do sada, te sam mišljenja da je Most najbolje što se moglo dogoditi na političkoj sceni u RH od njenog osnutka.

Mišljenja sam da se pregovori oko reformi i pozicija u Saboru RH trebaju voditi upravo ovako kako to radi Most, bez nepromišljenih i brzih postupaka, s potpunom iskrenošću i otvorenošću prema svim političkim strankama i biračima.

Ponavljam da sam ponosan i sretan zbog svih dosadašnjih odluka Mosta, načina na koji pregovarate s drugim političkim strankama i načina na koji komunicirate s javnošću i prema svojim biračima. Hvala vam na ustrajnosti i dosljednosti, te Vam želim svima sretnu i uspješnu 2016. godinu.

Neki vaš birač'

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene