Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NAVALI NARODE

DRŽAVA ZAPOŠLJAVA Porezna uprava traži čak 98 zaposlenika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Porezna uprava raspisala je natječaj za zapošljavanje čak 98 novih zaposlenika diljem Hrvatske. Uglavnom se traže poreznici i referenti za ovrhe, ali i informatičari.

Porezna uprava je 30. studenog raspisala natječaj za čak 91 radno mjesto u ispostavama diljem Hrvatske, kojim traže ukupno 98 zaposlenika

Pročitajte i ovo Ilustracija isplata u svibnju Predaja poreznih prijava: Provjerili smo tko obvezno mora prijaviti porez i tko će najviše profitirati od povrata Tržnica - 2 Veliko nezadovoljstvo U godini uvođenja eura najviše primjedbi na neprimjeren rast cijena: Treba nam dvaput više novca

Uglavnom se traže poreznici i referenti za utvrđivanje poreza na dobit, dohodak i promet nekretninama, kao i referenti za naplatu i ovrhu, ali i informatičari. 

Natječaj je otvoren osam dana od objave. Detaljan opis poslova i podaci o plaći mogu se naći na ovom linku

Vlada je u kolovozu zabranila novo zapošljavanje službenika i namještenika u javnim službama, osim ako u proteklih godinu dana za dvoje radnika nije prestao ugovor o radu ili ako se drugačije ne može osigurati redovno obavljenje odnovne djelatnosti. 

Iz Porezne uprave su nam odgovorili da je od 1. siječnja do 31. prosinca 2015. iz Porezne uprave otišlo ukupno upravo 196 službenika.

"Službenici su napustili Poreznu upravu po različitim osnovama (mirovina, smrt, premještaji u druga državna tijela i ostalo), pa je primjenom klauzule 2:1, planom prijma za 2016. godinu predviđeno/planirano zapošljavanje 98 službenika", kažu u Poreznoj upravi.  

Zdravko Marić, ministar financija, rekao je da je taj natječaj raspisan još 14. rujna. "To su mjesta koja su se oslobodila prirodnim putem i koja nisu baš tako atraktivna s obzirom da su vrlo zahtjevna", rekao je Marić.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene