Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Primjedbe imaju i 'zeleni'

Porečki srednjoškolci na Markovu trgu protiv gradnje Plomina

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na Markovu su trgu protiv izgradnje nove termoelektrane u Plominu demonstrirali srednjoškolci iz Poreča. Istovremeno, predstavnici zelenih stranaka Vladi su predali svoje primjedbe o istom pitanju.

Prosvjed protiv gradnje Plomina na ugljen održao je na Markovu trgu razred jedne srednje škole iz Poreča. Istovremeno, koalicija šest političkih stranaka zelenih Vladi je predala svoje primjedbe i zahtjeve vezane za taj projekt.

Pročitajte i ovo Eksplozija u Keniji Tragedija u Keniji VIDEO Strašna eksplozija kamiona s plinom: Ozlijeđeno gotovo 300 ljudi, među poginulima je i dijete Eksplozija u Mongoliji U glavnom gradu Mongolije VIDEO Eksplodirala cisterna sa 60 tona plina: Poginulo najmanje šest osoba

>> Holy: Sretna sam što neću morati potpisati projekt TE Plomin

'Mi smatramo da je problem u Hrvatskoj to što nema nikakvih ulaganja, čega smo svi svjedoci i zbog toga se ide u realizaciju projekata koji su ekološki upitni', rekao je predsjednik Zelene stranke Aljoša Babić.

Koordinator Zelene koalicije Damir Pavlek izjavio je da se ne protivi Plominu. 'Mi smo za Plomin, ali ne na ugljen, nego na plin.'

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene