Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Brza intervencija

OPET dijete zapelo u bazenu: Razbijali betonski zid da ga izvuku iz odvoda

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Djetetu je ruka zaglavila u odvodu pa su morali razbijati bazen da ga spase!

U Poreču je tijekom kupanja u bazenu u autokampu Valkanela stradalo jedno dijete. Na sreću, u pomoć su pristigli vatrogasci te spasili dijete kojem se ruka zaglavila u odvodnoj cijevi. Naime, vatrogasci su razbili dio betonskog zida u kojem se nalazila cijev kako bi je prerezali pilom i djetetu oslobodili ruku.

>> Dubrovnik: 8-godišnja djevojčica zapela na dnu bazena, gosti hotela obavili reanimaciju

Pročitajte i ovo Policijskim automobilom udarili dijete na romobilu na zagrebačkom Jarunu Nesreća u Zagrebu Policajci automobilom udarili dijete (10) na romobilu: Zadržano je u bolnici, doznali smo težinu ozljeda Nesreća u Njemačkoj Sve službe na terenu FOTO/VIDEO Objavljene snimke s mjesta strašne nesreće u Njemačkoj: Prevrnuo se Flixbusov autobus, najmanje je pet osoba poginulo

Intervencija je trajala oko pola sata, a dijete njemačkih državljana, koje je uskočilo u bazen za vrijeme čišćenja i gurnulo ruku u odvod, oslobođeno je cijevi i vozilom Zavoda za hitnu medicinu poslano na pregled u dječju bolnicu u Rijeku, piše Glas Istre. Dodaju kako je riječ o lakšoj ozljedi.

Podsjetimo, prije dva dana u Dubrovniku je djevojčici kosa zapela za rešetke usisne cijevi te je ona pod vodom bez zraka provela 3-5 minuta pri čemu je izgubila svijest.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene