Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Čeka se njegov prvi potez

Popijač na prvom službenom sastanku u Vladi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Đuro Popijač budući ministar gospodarstva te dvoje od troje premijerkinih savjetnika u Vladi su se sastali s novom šeficom, ali i ministrima čije resore obuhvaćaju.

Nasljednik Damira Polančeca stigao je na prvi službeni sastanak s budućim kolegama. Dosadašnji predstavnik poslodavaca morat će provoditi gospodarsku politiku vlade i ne odskakati od programa koji je usvojen u Saboru. Predsjednica Vlade pak demantira medijske špekulacije o novoj poreznoj politici i potezima koje bi mogao povući novi ministar, a nisu u skladu s dosadašnjim potezima vlade.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković sjednica Vlade Plenković: "U ponedjeljak nam sjeda 162 milijuna eura, a zatražit ćemo još 822 milijuna eura" Ilustracija od utorka Loše vijesti za vozače, poskupljuje gorivo: Ovo su nove cijene

>> Popijač ne može spasiti sve što gori

'Program novog ministra je program vlade RH on je dobio zadaću napraviti program u smislu rješavanja najtežih pitanja to je poslao i ja sam s tim zadovoljna', rekla nam je premijerka Jadranka Kosor. S novim ministrom razgovarali su i novi potpredsjednik Vlade Ivan Šuker te kolege usko povezani s resorom, Kalmeta i Čobanković. Prvi su puta u Vladi službeno i osobni premijerkini savjetnici Lovrinčević i Švaljek.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene