Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Hakeri napadaju

Napadnute stranice predsjednika Josipovića, IHG-a i ZAMP-a

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Web stranica predsjednika Josipovića preksinoć je bila srušena za što je odgovornost preuzela hakerska skupina Anonymous. Danas je stranica ponovno nedostupna.

Stranica predsjednik.hr danas ponovno neko vrijeme nije bila dostupna baš kao i prije dva dana kada su tu stranicu srušili Anonymousi nakon čega su najavili i nove napade uz poruku 'Ivo Josipović you should expect us'. Dostupna nije bila ni stranica ZAMP-a, a posljednja je napadnuta i stranica Instituta hrvatske glazbe.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović Predsjednik RH Milanović se još jednom javio na društvenim mrežama, evo koga je ovaj put spomenuo Smije li se predsjednik kandidirati za premijera? ChatGPT Smije li se predsjednik kandidirati za premijera? Evo što kaže umjetna inteligencija...

Sve tri web stranice prije kratkog vremena ponovno su osposobljene.

>> Anonymousi srušili stranicu predsjednika Josipovića i najavili nove napade!

Napad je bio motiviran činjenicom da je predsjednik Josipović prvi stao u obranu spornog sporazuma ACTA rekavši kako je 'apsolutno nedopustivo da se naprosto krade s interneta', te je sudjelovao u pisanju Zakona o autorskim pravima.

Inače, Anonymousi su zbog sporne ACTA-e pozvali danas na prosvjede, koji bi se trebali održati i u nekoliko hrvatskih gradova.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene