Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

VIDEO Slovački premijer operiran: Njegov zamjenik otkrio nove detalje o Ficovu stanju

Nema veze sa slučajem Lapthorne?

Ponovno smjene u dubrovačkoj policiji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U dubrovačko-neretvanskoj Policijskoj upravi danas se dogodilo nekoliko kadrovskih promjena, priopćila je ta Policijska uprava.

Tako je umjesto dosadašnjeg zamjenika načelnika Policijske uprave Ivana Kukrike, koji odlazi na dužnost načelnika Operativno-komunikacijskog centra Policije, za novoga zamjenika načelnika imenovan je Tonči Glumac, dosadašnji načelnik Policijske postaje u Zračnoj luci Čilipima. Za novoga načelnika Policijske postaje u Zračnoj luci Čilipima imenovan je Đuro Miladin.

Pročitajte i ovo Pitanje hotela Belveder Slika Dubrovnika Trebao je biti luksuzni hotel, a već 20 godina je ruševina: "Fantastičan projekt za koji je bilo i novca, ali je bio zaustavljan više puta" Slika nije dostupna Australski mediji Uoči nestanka Britt je bila u privatnom dijelu noćnog kluba?

Novi načelnik Policijske postaje Ploča je Dalibor Šetka, novi voditelj Odsjeka organiziranoga kriminaliteta u Odjelu kriminalističke policije je Miro Bajo, a na dužnost voditelja Odsjeka za pomorsku i aerodromsku policiju u Odjelu za granicu imenovan je Ivan Ercegović.

Načelnik Ureda ravnatelja Policije Krunoslav Borovec rekao ja da posljednje kadrovske promjene nemaju veze sa slučajem Britt Lapthorne i navodnim nezadovoljstvom policijskih čelnika s radom dubrovačke policije kad je riječ o nestanku i smrti mlade Australke.

'Posljednje kadrovske promjene nemaju nikakve veze s tim slučajem. Traže se profesionalci koji mogu odgovoriti na zahtjeve koji se pred policiju stavljaju', kazao je za Borovec.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene