Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na razminiranom području

Sisak: U šumi pronađene vrećice pune mina!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sisačko-moslavačka policija izvijestila je u ponedjeljak da je u Kotar-šumi, između Siska i Petrinje, u plastičnim vrećicama pronađeno 28 protupješačkih mina te da su ih policajci uklonili i bit će uništene.

Uz šumski put u subotu ih je vidio prolaznik, koji je o tome izvijestio policiju. Inače Kotar-šuma, površine 220.855 četvornih metara, koja je za Domovnskog rata bila crta razdvajanja, bila je nakon rata minski najzagađenije područje. U 35 eksplozija mina u toj je šumi poginulo 14 osoba, a 18 ih je teško ranjeno.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna PRVA GODIŠNJICA POTRESA Vlada se pohvalila ključnim postignućima u obnovi: Ljudi na Baniji provode već drugu zimu u kontejnerima Andrej Plenković PRVA GODIŠNJICA POTRESA Plenković obišao kontejnere nakon što su ga prosvjednici izviždali, a poletjela je i gruda snijega: ''Sve je to dio našeg posla, ja to poštujem''

Iako je to područje prošle godine razminirano, zbog nesavjesnih pojedinaca, očito je još opasno, priopćila je policija i ponovno pozvala građane da minsko-eksplozivne naprave prijave policiji, koja će ih preuzeti bez ikakvih kazni. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene