Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Humanitarna akcija

14-godišnji Marko nas treba, POMOZIMO mu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Marko Glibota, 14-godišnjak iz Makarske, već dvije godine liječi se od leukemije.

Nakon liječenja u Hrvatskoj 14-godišnjem Marku Gliboti, uz dugotrajne kemoterapije i brojne komplikacije, od kojih je nastalo teško oštećenje mjehura, jedina mu je opcija ostala liječenje u inozemstvu.

Pročitajte i ovo Fran Gardaš Važna kampanja Godišnje se u Hrvatskoj rode deseci djece s posebnim osmijehom: "Moja poruka je da se ne trebaju toliko bojati" Slika nije dostupna Skupo liječenje u Italiji Makarska na nogama: Pomozimo 14-godišnjem Marku!

Sredinom prošlog mjeseca Marka su prihvatili na liječenje u Kinderklinik u Njemačkom Wurzburgu, jednu od tri najuspješnije klinike za liječenje leukemije na svijetu.

Nakon što je otvorena nada za uspješno liječenje u inozemstvu u prvoj humanitarnoj akciji, organiziranoj krajem lipnja, stanovnici Makarske rivijere i ostalih dijelova Hrvatske pokazali su veliko srce i zajedništvo u postizanju humanitarnih ciljeva. Tom prilikom, zajedno s prilozima iz inozemstva prikupljeno je oko 100.000 eura.

Međutim za Markovo liječenje potrebno je još 150.000 eura.

Zato će u nedjelju 29. rujna biti održana humanitarna akcija 'Marko te treba!'. Organizatori pozivaju da uplatama i prilozima pomognemo Marku kako bi u Njemačkoj dobio priliku za zdravlje.

Organizacijom raznih sportskih nadmetanja, prodajom dječjih radova, kulinarskim 'natjecanjima' u pripremanju velikog lonca i još većeg roštilja obogatit će nedjelju, a od 17 sati počet će , kako kažu organizatori, mega- koncert s vodećim imenima domaće glazbene scene!

'Sva ova događanja nesebično podupiru sve makarske sportske, kulturne i druge udruge jer jedino svi zajedno možemo postići uzvišeni čin-OMOGUĆITI ŽIVOT. OTVORIMO SRCE, POKAŽIMO DOBROTU!', kažu organizatori.

Uplate možete izvršiti na račun Udruge osoba s invaliditetom

SUNCE, Kralja P.Krešimira IV. Br.9 , 21300 Makarska

Preko Splitske banke

• OIB 58631309512

• IBAN HR 7823300031100156682

• DEVIZNI: 2330003-200126400 BIC:SOGEHR22

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene