Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Hrvatska na nogama: Martina, nisi sama!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Martina Pirić, 16-godišnjakinja iz Čepina posljednjih pola godine provodi po bolnicama. U samo četiri mjeseca dobila je dva zloćudna tumora, teška po kilogram.

Martinini roditelji su očajni jer joj ne mogu platiti liječenje u inozemstvu i mole za pomoć.

Pročitajte i ovo Provjereno: djevojka Barbara - 1 Ministar udario kontru "Ne mogu, ne mogu, teško mi je": Teška bolest potpuno im je promijenila život, a država ih je stavila pred nemoguć izbor Operacija, ilustracija Spasili djevojku Liječnici u susjedstvu ostali u šoku: ''Takvo nešto još nismo vidjeli"

Na ovaj apel za pomoć odaslan putem našeg portala odazvali su se mnogi dobri ljudi tako da se polako prikuplja potreban novac za Martinino liječenje.

Martina je prije pet mjeseci dobila karcinom na prsima. Izvađen je, a Martina je upućena na kemoterapiju. Ali, na prvom pregledu nakon terapije, utvrđen je još jedan, ovoga puta na želucu. Operirala ga je prije 13 dana, ali nalazi nisu dobri - zloćudan je opet ko i prvi.

Nadu im daje liječenje u inozemstvu, no za njih je to neizvedivo. Žive kao podstanari, majka je nezaposlena, a otac prima svega 1.500 kuna. Stoga trebaju pomoć.

Ukoliko želiti pomoći Martini, možete to učiniti uplatom na broj žiro računa: BANCO POPOLARE CROATIA 4115008 - 3134001352 na vlsnicu računa Martinu Pirić s adresom Osječka 53, Čepin ili se javiti Martininoj majci Mariji Pirić na broj mobitela 098 97 85 878.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene