Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uključila mobitel nakon dva dana

Poljakinja nestala na Cresu živa i zdrava

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Poljakinja koja je preksinoć zatražila pomoć centra 112 rekavši da se nalazi u šumovitom dijelu otoka Cresa između Valuna i grada Cresa živa je i zdrava i na sigurnom.

Gotovo trodnevna potraga u koju su bili uključeni policija, kapetanija, DVD Cres i Gorska služba spašavanja kao i mještani Valuna, ukupno oko 50 ljudi, danas oko podneva je završena. Naime, turistica koja je zvala i rekla da se izgubila i da je ozlijeđena, ponovno je uključila mobitel koji je dva dana bio isključen, vjerojatno u strahu od računa za spašavanje te je locirana u urbanoj sredini.

Pročitajte i ovo Nestala djevojčica Danka osmi dan potrage Oglasila se policija o snimci iz Beča na kojoj je djevojčica koja nalikuje Danki Nestala Danka Ilić Nestala djevojčica Prva izjava Dankina oca nakon nestanka djevojčice: Poslao tri poruke - o Danki, policiji i svojoj obitelji

>> Potraga za Poljakinjom nestalom na Cresu

Također, neslužbeno se doznaje, kontaktirala je policiju i poljsko veleposlanstvo. Umorne spasioce koji su sudjelovali u potrazi ta je vijest razveselila, iako se osjećaju prevarenima.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene