Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Film Dejana Aćimovića

Političku elitu u kinu okupio Ratko Rudić: Pogledajte tko je sve došao na premijeru

Aktualno Galerija Ratko Rudić Ratko Rudić Foto: DNEVNIK.hr Film o Ratku Rudiću - 1 Film o Ratku Rudiću - 1 Foto: DNEVNIK.hr Film o Ratku Rudiću - 2 Film o Ratku Rudiću - 2 Foto: DNEVNIK.hr Film o Ratku Rudiću - 3 Film o Ratku Rudiću - 3 Foto: DNEVNIK.hr +22 Film o Ratku Rudiću - 4 Galerija 1/27 >>
Na premijeru filma stigli su i premijer Andrej Plenković, ministrica Nikolina Brnjac i zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević.

Politička elita okupila se u utorak navečer u kinu. Gledali su dokumentarac Dejana Aćimovića o impresivnom putu najtrofejnijeg hrvatskog vaterpolskog trenera na svijetu.

U 115 minuta filma u kojem je čak 125 sugovornika uživali su i brojni poznati, ali i sam Ratko Rudić.

"Ja sam jako uzbuđen i sretan. Rad na filmu je jako dugo trajao, a završen je zahvaljujući velikoj upornosti autora Dejana Aćimovića", kazao je tom prigodom Ratko Rudić. "Ja mislim za mlade generacije može to biti putokaz kako da se dođe do rezultata, kako da se radi, kako se treba posvetiti tom poslu i kako treba voljeti taj posao".

Pročitajte i ovo Gordan Maras, Darko Milinović i Hrvoje Krešić Podcast Hrvoja Krešića Pogledajte najzanimljivije dijelove Krešenda s Marasom i Milinovićem: "Ja cijelu noć nisam spavao kad su me izbacili iz HDZ-a"

Kako je bilo na premijeri ina zagrebačkom Kaptolu i tko je sve došao, pogledajte u galeriji.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene