447355
447355
447355
447355
447355

Opet se sreli Milanović i Plenković, Bandić kaže da zna tajnu susreta

  • , 21.08.2016., 19:37
  • Autor:
  • komentara

U istarskom Barbanu održala se 41. Trka na Prstenac - viteška igra koja je starija od sinjske Alke. A kako u Sinju, tako i u Barbanu tri tjedna prije izbora - invazija političara. Svi su bili tu, nedostajao je samo Božo Petrov.

 
 
 
 
I u Barbanu zbog kampanje (Video: Dnevnik Nove TV)
I u Barbanu zbog kampanje (Video: Dnevnik Nove TV)

Viteška igra slična sinjskoj Alci za političare se učinila dobrim mjestom za kampanju. Andrej Plenković prvi je put stigao u istarski Barban. Sreo se i sa Zoranom Milanovićem koji je tamo već uobičajen gost.

'Očito da je Hrvatska jako u ovom trenutku predvidljiva oko mjesta gdje se možemo sresti, nakon Nove Gradiške neki dan evo danas u Barbanu, malo smo si popričali, pozdravili se, sve ok', poručio je predsjednik HDZ-a.

'Pa jesmo si pružili ruku već, vidjeli ste i budemo opet', rekao je šef SDP-a. Dodao je da je u Barbanu već 10 godina skoro svake godine.

Bandić u društvu bivših SDP-ovaca tvrdi da zna tajnu susreta Milanovića i Pelkovića.

'Mislim da je gospoda dogovorila veliku koaliciju i zato je glas za HDZ glas za SDP i glas za SDP glas za HDZ', kaže Bandić.

O velikoj koaliciji veliki javno ne govore.

'Naznaka da nema neprijateljstva, a nije naznaka velike koalicije, bit ćemo najjača lista, ali nećemo bit dominatori, pozvat ćemo IDS kao važnog partnera', poručio je Milanović.

Mjesta gdje se okuplja puno ljudi političari radije odabiru u kampanji.

'Rekao sam da ćemo mi ovu kampanju voditi na način da su ljetni mjeseci, da nema previše mogućnosti za uobiučajene skupove, zato mi je drago doći među građane i družit se s njima', kaže Plenković.

Kampanju prati i opozvani premijer - kaže spora mu je.

'Ja se nadam da će, što bih volio vidit, što do sad još nisam toliko vidio su te reforme, do sad vidimo samo neke običaje, mislim što će se obećati, nekakve brojke. Ali koje su to konkretne reforme to još sada nismo možda čuli', rekao je Tihomir Orešković.

S predsjednicom je sve pratio iz lože
dok su se dva najveća političa rivala stopila s biračima.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se