Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"vrši pritisak na institucije"

HDZ reagirao na Milanovićeve izjave: "Prvi put od 2000. godine predsjednik države radi politički udar na Vladu"

Ante Sanader održao je konferenciju za novinare na kojoj je iznio stav Hrvatske Demokratske Zajednice o posljednjem Milanovićevom istupu u kojem je rekao da Vlada treba pasti ako je polovica navoda Maje Đerek istinita.

Politički tajnik HDZ-a, Ante Sanader održao je konferenciju za novinare. Osvrnuo se na posljednji istup predsjednika Zorana Milanovića.

Podsjetimo, Milanović je rekao da ako je pola izjava zviždačice iz Državnin nekretnina, Maje Đerek, istinito - to je razlog za pad Plenkovićeve Vlade.

"Svjedočimo da prvi put, od 2000. godine, direktno predsjednik države vrši udar na Vladu, poziva na smjenu Vlade zbog izjave jedne osobe. To je nezapamćeno u hrvatskoj povijesti", rekao je te dodatno objasnio da je to "praktički politički udar na Vladu".

Pročitajte i ovo Krunoslav Katičić, glavni tajnik HDZ-a OGLASIO SE O OPTUŽBAMA Glavni tajnik HDZ-a o Đerek i Milanoviću: "Neka bude frajer pa podnese kaznene prijave protiv mene i svih drugih koji su meta njegove mržnje"

Pročitajte i ovo Zoran Milanović "bez rusije nema stabilnosti" Milanović ne da vojnicima u Ukrajinu, vlast optužio za korupciju: "Ako je pola toga istina, to je razlog za pad Vlade"

"Pozvao je policiju da se riješi stvar s Frkom-Petešićem, znači direktan pritisak na institucije. Milanović je postao takav nakon afere Janaf, je li se nešto u toj aferi dogodilo da se veže uz njega, to je interesantno pitanje. Do afere Janaf bilo je normalno ponašanje predsjednika, čak je i surađivao i rekao da zajedno treba raditi za bolje sutra. Od tada se sve promijenilo - pljucanje po svemu i svakome u Hrvatskoj", dodao je.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene