442709
442709
442709
442709
442709

STIGLE I PRVE REAKCIJE Što političari kažu na Plenkovićev program?

  • , 08.07.2016., 14:15
  • Autor:
  • komentara

Prve reakcije na program Andreja Plenkovića stigle su iz redova dosadašnjih partnera HSP-a AS.

 
 
 
 
Reakcije na Plenkovićev porgram (VIDEO: Vijesti u 14)
Reakcije na Plenkovićev porgram (VIDEO: Vijesti u 14)

U HSP AS ističu kako je Plenkovićev program koji je predstavljen danas, program tipične demokršćanske stranke desnog centra, a bitno im je što se u programu nalazi dio o demografiji te sinergiji znanosti i gospodarstva.

'Naš program je u izradi. Koliko sam uspio iščitati ima dosta podudarnih točaka, ali da ne prejudiciram sutrašnje odluke, o tome ćemo više reći sutra iza zasjedanja', kazao je Ivan Tepeš, predsjednik HSP AS-a.

Milan Bandić pak smatra da je još prerano za komentiranje Plenkovićevog programa. 'Čim Plenković bude, gospodin Plenković predsjednik HDZ-a, ako bude izabran 17., predstavio svoj program pitajte me ja ću komentirati, ne mogu znati unaprijed. nisam ja proročica Pitija što će gospodin Plenković odlučiti', kazao je Bandić.

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr
 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se