Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Danas predstavljen

STIGLE I PRVE REAKCIJE Što političari kažu na Plenkovićev program?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prve reakcije na program Andreja Plenkovića stigle su iz redova dosadašnjih partnera HSP-a AS.

U HSP AS ističu kako je Plenkovićev program koji je predstavljen danas, program tipične demokršćanske stranke desnog centra, a bitno im je što se u programu nalazi dio o demografiji te sinergiji znanosti i gospodarstva.

Pročitajte i ovo Ivan Penava, Andrej Plenković Bivši stranački kolege Hoće li Plenković Penavi opet postati najbolji premijer? Od slugana preko mafije do pokojne babe Zoran Milanović, Andrej Plenković - 3 Večeras u Provjerenom Ako ste ih zaboravili: Plameni jazavac, gojenac, šmrkavac, nilski konj... Nisu to klinci, nego najmoćniji političari u Hrvatskoj

'Naš program je u izradi. Koliko sam uspio iščitati ima dosta podudarnih točaka, ali da ne prejudiciram sutrašnje odluke, o tome ćemo više reći sutra iza zasjedanja', kazao je Ivan Tepeš, predsjednik HSP AS-a.

Milan Bandić pak smatra da je još prerano za komentiranje Plenkovićevog programa. 'Čim Plenković bude, gospodin Plenković predsjednik HDZ-a, ako bude izabran 17., predstavio svoj program pitajte me ja ću komentirati, ne mogu znati unaprijed. nisam ja proročica Pitija što će gospodin Plenković odlučiti', kazao je Bandić.

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene