Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dan odluke

Političari ne mogu dočekati sutrašnji dan

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatska politika s nestrpljenjem čeka sutrašnji dan i očekuju pozitivno mišljenje Europske komisije i preporuku za zatvaranje pristupnih pregovora.

I vladajući i opozicija očekuju kako će poslani nacrt zajedničkih pregovaračkih stajališta zemljama članicama biti sa stavom - Hrvatska je gotova! Pitanje je samo kakav će oblik monitoringa nad Hrvatskom tražiti neke od članica.

Pročitajte i ovo Objavljeni rezultati novog istraživanja Eurobarometra (Foto: AFP) Rezultati i za Hrvatsku Eurobarometar pokazao zanimljive podatke o potpori građana Europskoj uniji Istraživanje Dnevnika Nove TV o Hrvatskoj u EU (Foto: Dnevnik.hr) - 8 5 godina u EU Veliko istraživanje Dnevnika Nove TV: Evo što Hrvati misle o koristima članstva u Europskoj uniji

'To je kruna onoga što se radilo dugi niz godina od kad je uopće započelo razmišljanje o našoj europskoj budućnosti ja sam uvjeren da smo vrlo blizu završetku pregovora i time ulazimo u jednu novu fazu', istknuo je predsjednik Ivo Josipović. 'Ovo što Nizozemska smatra potrebnim je daleko od najradikalnije varijante to je umjerena varijanta koja zahtjeva redovno izvještavanje o ispunjavanju obaveza', kazala je Vesna Pusić.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene