Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Još jedan slučaj

Policija upozorava građane: 'Ne budite lakovjerni i ne nasjedajte na različite priče'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je još jednom upozorila građane, posebno starije životne dobi, da zbog svoje lakovjernosti mogu biti laka žrtva lopova.

Nakon posljednjeg slučaja 80-godišnjakinje koja je na karlovačkom području pokradena jer je u svoj dom pustila navodne skupljače hrane i stare odjeće, policija je još jednom upozorila građane, posebno starije životne dobi, da zbog svoje lakovjernosti mogu biti laka žrtva lopova.

Pročitajte i ovo Nepoznata žena prevarila 75-godišnjakinju i iz torbice joj ukrala nekoliko tisuća eura Opreza nikad dosta Došla 75-godišnjakinji na vrata i rekla da ima poklon: Ubrzo je iz torbice nestalo nekoliko tisuća eura Ilustracija razbojništvo u stanu Opljačkan bjelovarski jerej: Isprevrtali stvari, ukrali veću količinu novca

Karlovačka policija izvjestila je da je u utorak u poslijepodnevnim satima u mjestu Popović Brdo starici u njenoj kući ukraden novac, nakon što je u dom pustila nepoznatog muškarca koji je kazao da sakuplja hranu i staru odjeću. S njim je bio još jedan nepoznati muškarac kojega je primijetila tek na odlasku, nakon čega je shvatila da joj u novčaniku nema novca, izvijestila je policija.

MUP upozorava građane: Ne otvarajte ove mailove!

Zbog toga upozoravaju građane na oprez. 'Ne budite lakovjerni i ne nasjedajte na različite priče, obavijesti i slično čime vas ovakve osobe nastoje zavarati te se na taj način okoristiti. O svim sumnjivim osobama i njihovom ponašanju odmah nazovite policiju na 192', kažu u policiji. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene