Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kazneno djelo na štetu djeteta

Policija traži pomoć: Prepoznajete li ovog čovjeka?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Muškarac s fotografije počinio je kazneno djelo na štetu djeteta.

Zagrebačka policija objavila je fotografije muškarca kojeg traži zbog spolne zlouporabe djeteta mlađeg od 15 godina, pozivajući građane da joj se jave ako imaju korisne informacije o tom muškarcu.

Pročitajte i ovo Na parkiralištu Doma zdravlja u Šestinama automobil naletio na pješakinju Jeste li što vidjeli? Policija moli svjedoke za pomoć: Automobil naletio na pješakinju u Šestinama Ilustracija Crna kronika Pritvoren zbog pokušaja ubojstva i zlouporabe droga kraj Poreča

 

Nepoznati muškarac, kojeg policija dovodi u vezu s tim slučajem iz veljače ove godine, star je oko 55 do 60 godina, visok je oko 170 centimetara, jače je tjelesne građe i prosijede kose.

Za vrijeme počinjenja tog kaznenog djela muškarac je bio odjeven u tamnoplavu jaknu, svijetloplave traperice i crne cipele, dok je na glavi nosio crnu šilt kapu s bijelim logom na prednjoj strani, navodi policija.

Građane koji imaju korisne informacije o nepoznatom muškarcu s fotografija, policija poziva da joj se jave na telefon 192, e-mail adresu zagrebacka@policija.hr ili u najbližoj policijskoj postaji. (Hina)

 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene