Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Deložacija u Sv. Filipu i Jakvou

Policija: Pomagali smo sudskom izvršitelju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zadarski policajci pomogli su danas sudskom izvršitelju u obiteljskoj kući u Sv. Filipu i Jakovu, priopćila je Policijska uprava Zadarska ne navodeći pobliže o čemu se radi, no, po pisanju lokalnih medija radilo se o deložaciji Dubravke Jasike koja je na temelju sudske odluke danas trebala iseliti iz svoje kuće.

Deložaciji se usprotivio Živi zid, čijih se 30-ak pripadnika zatvorilo u kuću. Specijalci su, pišu mediji, ušli u kuću oko 11,30 sati, izveli pripadnike Živog zida i ukrcali ih u policijsku 'maricu'.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Deložirana obitelj u Prečkom Interventna upala u stan, na silu iznosili aktiviste Živog zida Slika nije dostupna Privedeni živozidaši Deložirana obitelj Milanović iz Istre, vozač vučne službe odbio odvesti njihov automobil

Potvrdila je to i PU Zadarska navodeći da je "prilikom pružanja pomoći rad sudskog službenika ometalo 29 osoba koje su odbile zapovijed da se udalje". "Prema njima su policijski službenici uporabili zahvate za privođenje te su svi privedeni u službene prostorije policije, gdje je u tijeku kriminalističko istraživanje zbog sumnje u prekršaje protiv javnog reda i mira", priopćila je policija.

Dramatična deložacija kod Biograda: Stanarku iselili, a 20 aktivista iznijeli iz kuće!

Prema za sad dostupnim informacijama tijekom privođenja nitko nije ozlijeđen, navodi PU Zadarska. Policija dodaje i kako je događaj pratilo više novinskih ekipa koje "policija ni na koji način nije ometala u radu". (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene