Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nestao kod Malog Lošinja

Policija i građani u velikoj potrazi za nestalim 26-godišnjim roniocem na dah

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Riječka pomorska policija zaprimila je sinoć oko 22 sata dojavu o nestanku 26-godišnjeg ronioca na dah iz Malog Lošinja. Pronađeni su brodica i dvije podvodne puške, no mladiću još nema traga.

Pomorska policija u potrazi za 26-godišnjim roniocem surađuje s Centrom za traganje i spašavanje na moru i Lučkom kapetanijom, specijalcima MUP-a, a u potragu su se uključili i građani.

Pročitajte i ovo Arian Najveća organizirana potraga "Našli smo otiske stopala, ali nakon svega..." Potresne riječi policije koja danima traga za nestalim Arianom Arian U Njemačkoj Velika potraga za nestalim autističnim dječakom (6): Arian ne reagira na verbalne pozive, policija morala posegnuti za kreativnim mjerama

Ronilac na dah iz Maloga Lošinja nestao je jučer nakon što se oko 10 sati brodicom uputio na podvodni ribolov u blizini otoka Ilovika,priopćeno je iz primorsko-goranske policijske uprave.

Pronađena brodica, dvije podvodne puške, plutače i tri ribe - mladom roniocu još nema traga

Sinoć oko 22,45 sati na 250 metara od obale Ilovika pronađena je plastična brodica malološinjskih oznaka duga 6,5 metara kojom je isplovio 26-godišnjak, kao i signalna plutača s tri ribe. Dvije puške za podvodni ribolov pronađene su u 23,30 sati na istoj poziciji na dubini od 20 metara.

>>Ronilac pronašao torpedo kod Kaštel Sućurca

Potraga je privremeno obustavljena jutros oko 1,45 sati, zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta i ograničene vidljivosti, a nastavljena je u 6 sati potragom na površini mora i u podmorju, u kojoj sudjeluju i ronioci Specijalne jedinice policije MUP-a, priopćeno je iz policije. (HINA)
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene