Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon ubojstva u Bjelovaru

Policajac na Facebooku: Uopće mi ih nije žao, pederčine i smradovi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dan nakon ubojstva u Bjelovaru, gdje je 26-godišnji mladić nožem ubio 47-godišnjeg ljubavnika, udruge Iskorak i Kontra upozorile su javnost na govor mržnje na Facebooku, od strane bjelovarskog policajca.

U priopćenju Iskorak i Kontra citirali su homofobične izjave bjelovarskog policajca. Osoba kojoj u profilu piše da je završila Policijsku akademiju napisala je : 'Hehe nije mi ih uopće zao, pederčine i smradovi su obodva, sad će napokon više bit mir od njih dvojice..'.

Pročitajte i ovo Ubijeni Jesse Baird i Luke Davies Optužen za dva ubojstva Traje potraga za tijelima voditelja i njegova dečka, ubio ih je policajac: Otkriveno što je ubojica radio satima nakon ubojstva Uhićenje policajca ubojice Problematična osoba Užas u trgovačkom centru u Tuzli: Policajac ubio ženu, pojavile se snimke uhićenja

>> Bjelovar: Mladić nožem usmrtio ljubavnika?

Na pitanje druge osobe 'šta, bili problematični inače ??', odgovorio je 'Ma jok, budale... Malo malo pa su nas za gluposti zvali, ono kad se sjetiš kud ideš najradije bi 3 para rukavica na ruke stavio.. Neka, bas mi je drago, da se bar jos par njih u gradu hoće posmicat i Bjelovar bi bio kao bajka..'. navode Kontra i Iskorak u priopćenju.

Zaključuju kako se iz navedenih napisa može zaključiti da se zaista radi o policajcu iz Bjelovara. 

Dražen Medved, glasnogovornik PU bjelovarsko-bilogorske, rekao je kako će policijska uprava ispitati sve okolnosti vezane za objavu spornog materijala. 'Po utvrđivanju činjenica, ići će odgovarajuće mjere sukladno pozitivnim propisima', zaključio je.

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene