Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Rođendan za devet dana

Polemike oko proslave Dana državnosti: Na proslavi će biti i Tadić?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Za devet dana Hrvatska slavi 20 godina od proglašenja državnosti. Sve to dan nakon što Europska Unija pozove i Hrvatsku u punopravno članstvo.

Iako je velika obljetnica, još uvijek se ne znaju detalji proslave. Državni odbor već je o tome raspravljao, no posljednje informacije govore kako Vlada želi proslavu u Vukovaru, a predsjednik bi i koncert u HNK u Zagrebu, na koji bi bili pozvani predsjednici susjednih država.

Pročitajte i ovo Gordan Jandroković Zašto to čine? Jandroković otkrio zašto se vrijeđa HDZ-ovce: "Nazivaju nas bandom, bagrom, gangsterima, kvislinzima…" Predsjednik Sabora Gordan Jandroković Izlazi na izbore Jandroković otkrio tko će biti predsjednik ako Milanović podnese ostavku: Tvrdi da on neće

Čini se da je najviše polemika izazvala činjenica bi toj proslavi nazočio i srbijanski predsjednik Boris Tadić.

'Osobno mislim da to nije dobro. Ja jesam za maksimalnu normalizaciju odnosa sa Srbijom ali ovo...', rekao je potpredsjednik Vlade Petar Čobanković. 'Dogovorili smo se prije nekoliko mjeseci mjeseci kako će to izgledati, znači groblje, misa pa Vlada i Vukovar', rekao je ministar Gordan Jandroković.



 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene