Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vozači oprez!

Poledica na cestama diljem zemlje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Opreznije treba voziti zbog slabog snijega u Gorskom kotaru te zbog mokrih i skliskih kolnika u većem dijelu zemlje, a zbog niskih temperatura moguća je i poledica, izvijestio je noćas u 00,20 sati Hrvatski auto-klub.

Posebice oprezno treba voziti dionicom autoceste A1 između Šestanovca i Ravče, gdje je brzina ograničena na 40 km na sat. Jak vjetar povremeno puše na dionici autoceste A6 Rijeka-Zagreb između Kikovice i čvora Vrata, a zbog guste magle vozi se usporeno između vijadukta Bukovo i tunela Tuhobić. Zbog zimskih uvjeta za sav promet zatvorena je državna cesta D506 Dobroselo-Mazin. Zbog zimskih je uvjeta zabranjen promet kamionima s prikolicama i tegljačima s poluprikolicama, dok ostala vozila moraju imati zimsku opremu na cestama u: Lici:

Pročitajte i ovo Snijeg u Tršću, mjestu u Gorskom kotaru Proljeće na pauzi VIDEO Nevrijeme pogodilo Istru, grom zapalio kuću. U Gorskom kotaru pao snijeg Ilustracija upaljen meteoalarm Stiže pogoršanje vremena, u nekim dijelovima Hrvatske padat će i - snijeg!

D 23 Kapela-Žuta Lokva,

D 25 Karlobag- Gospić-Korenica,

D 42 Saborsko- Poljanak-Selište,

D 52 Špilnik-Vrhovine-Č. Klanac,

D 218 Užljebić-Doljani.

Gorskom kotaru i Hrvatskom primorju:

D 3 Vrbovsko-Kupjak-Delnice-Rijeka (stara cesta kroz Gorski kotar),

D 32 Prezid-Delnice,

D 42 Stubica-Ogulinski Hreljin,

D 203 Brod na Kupi-Delnice,

D 305 Parg-Čabar i

D 501 Gornje Jelenje-Oštrovica-Meja, na ostalim županijskim i lokalnim cestama na području Delnica i Vrbovskog kao i na cestama u središnjoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj. Na cestama Samoborskog i Žumberačkog gorja obavezna je zimska oprema. Na graničnim prijelazima nema čekanja. U prekidu je trajektna linija Lopar-Valbiska. Ostali trajekti plove redovito. (HIna)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene