Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon operacije

EKSPLOZIJA NA VOJNOM POLIGONU 22-godišnjak u induciranoj komi, život mu je i dalje ugrožen

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U vojnoj vježbi kraj Karlovca teško su ozlijeđeni instruktor i polaznik časničke škole.

Polaznik časničke škole koji je stradao u srijedu uslijed eksplozije na vojnom poligonu 'Cerovac' kod Karlovca i dalje se bori za život.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna U bolnici čine sve Stanje kadeta koji je stradao u eksploziji i dalje vrlo teško Slika nije dostupna Žrtvovana cijela zajednica VIDEO Grad duhova: Dobili su 47 dana da napuste domove i više nikad se ne vrate

'Operiran je, no on je i dalje životno ugrožen, njegovo je stanje vrlo ozbiljno. Nalazi se u induciranoj komi, a sve aktivne mjere liječenja su poduzete', kazao nam je Suad Crnica, sanacijski upravitelj Opće bolnice Karlovac u koju su jučer dovezena dvojica ozlijeđenih pripadnika Oružanih snaga.

Stradali su uslijed eksplozije koja se dogodila tijekom specijalističke obuke na poligonu Cerovac. I dok je 41-godišnji instruktor ipak nešto lakše ozlijeđen (radi se o ozljedama glave) i prebačen na liječenje u KB Dubrava u Zagrebu, 22-godišnji polaznik časničke škole tek se mora izboriti za život.

Uzrok eksplozije trebao bi biti utvrđen nakon što je proveden očevid, a osnovana su i tri istražna povjerenstva. Ovo je druga takva nesreća u posljednje četiri godine na poligonu Cerovac. Gotovo identičan slučaj dogodio se 2012. kada su također ranjena dvojica pripadnika OS-a. 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene