Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bivši minsitar izgubio živce

Polančec uz psovke udario fotografa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bivši ministar Damir Polančec napao je fotoreportera koji ga je pokušao snimiti kako hoda Zrinjevcem.

Do incidenta je došlo oko 11.30. Polančec je išao iz smjera Glavnog kolodvora prema Zrinjevcu kad je na semaforu primijetio fotografa s druge strane ceste. 'Počeo mi je dovikivati prostote i psovke. Nisam mogao vjerovati i rekao sam mu da samo radim svoj posao što ga je još više razbjesnilo', ispričao nam je fotograf portala javno.hr Marijan Delija.

Pročitajte i ovo Napad na svećenika u Sydneyju Novi napad u Sydneyju UZNEMIRUJUĆE Svećenik napadnut tijekom mise: Izboden nekoliko puta nožem, čuli su se krici u prijenosu uživo Komemoracija za žrtve brutalnog napada u Sydneyju Ubijeno šest osoba Napadač iz Sydneyja ciljao je žene: "Snimke govore same za sebe"

' Pi... ti materina i je... ti mater. Pustite me na miru je... vam majku!', poručio je bivši ministar sedmoj sili. Potom je krenuo dalje, no u jednom trenutku se ponovno vratio prema Deliji i udario ga u desno rame.

'Imam svjedoke cijelog događaja, a sve su mogli vidjeti i ljudi koji su tada prolazili Zrinjevcem', potreseno pripovijeda Delija koji o tužbi protiv Polančeca ne razmišlja.

Pokušali smo doći do izjave i suprotne strane, no  Polančec, kao i njegov odvjetnika Ante Nobila, nisu odgovarali na telefonske pozive.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene