Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Od travnja

Pojednostavljena procedura za zadobivanje Turske vize

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Republika Turska uvodi novi sustav za dobivanje vize za tu zemlju.

Za sada, Tursku vizu je moguće zatražiti na tri načina: po dolasku na granicu, od turskih diplomatskih predstavništva ili popunjavanjem on-line sustava za prijavu. Počevši od 10 travnja 2014. Viza će se moći zatražiti samo preko on-line aplikacije, što će uvelike pojednostavniti proceduru putovanja.

Pročitajte i ovo Pad balkona na kojem su Mehmet Palaz i drugi članovi stranke Više ozlijeđenih VIDEO Nesreća u Turskoj: Poginuo član oporbene stranke, tijekom izbornog slavlja srušio se balkon Kaos na izborima Puno ozlijeđenih VIDEO Totalni kaos na izborima u Turskoj: Obračuni na biralištima, ubijene tri osobe

Viza će se na ovaj način moći dobiti samo za putovanja u turističke i poslovne svrhe. Da bi provjerili da li ste pogodni za zadobivanje e-vise na ovaj način , informaciju možete dobiti na službenim stranicama Veleposlanstva https://www.evisa.gov.tr.

Kliknite na '' Prijavite se sada'' i izaberite zemlju iz koje dolazite. Svaki putnik može na ovaj način zatražiti zasebnu e-visu, uključujući i maloljetnike te djecu do 2 godine , čak i u slučaju da su upisani u roditeljsku putovnicu.

Putovnica svakog putnika mora vrijediti najmanje 6 mjeseci nakon ulaska u zemlju. Ovisno o državljanstvu , moguće je da će biti zatraženi i dodatni uvjeti koje bi trebali popuniti u prijavi.

Ovim postupkom Veleposlanstvo Republike Turske želi pojednostavniti proces zadobivanja vize za sve one koji žele posjetiti ovu prekrasnu zemlju.

O svim dodatnim informacijama za zadobivanje e-vize, možete se informirajte na web stranici https://www.evisa.gov.tr

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene