Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Pojačan promet prema unutrašnjosti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na većini cesta prema unutrašnjosti promet je zasada umjereno gust i u pojačanju je, a na autocesti A1 Zagreb-Split, kod tunela Mala Kapela kolona koja se kreće, duga je oko jedan kilometar, dok je kod Svetog Roka duga oko 2 km, izvjestio je HAK.

Prema moru kolona zasada nema.

Pročitajte i ovo Ilustracija EU financira samo dio Vozači na rubu živaca zbog raskopanih cesta: ''Radovi negdje traju već treću zimu, a novca za dovršetak nema'' HAK kamera Pripazite Snijeg i olujna bura stvaraju probleme u prometu: Zatvoreni dijelovi autoceste, magistrala...

Kod naplatnih postaja Lučko, u oba smjera, nema dužih zadržavanja.

Kolnici su mjestimice vlažni i skliski u Lici, Gorskom kotaru i
Slavoniji.

Zabrana prometa za teretna vozila najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona vrijedi danas od 12 do 23 sata, na svim važnijim državnim cestama.

Do 20 sati zabrana vrijedi i na dionicama autoceste A 1 Zagreb-Split, od čvora Ogulin do čvora Brinje i od čvora Sveti Rok do čvora Maslenica. Na Ličkoj magistrali nema zabrane (D 1).

Pojačan je izlaz osobnih vozila na graničnom prijelazu (GP) Slavonski Brod, dok je na GP-ima Metković i Stara Gradiška pojačan ulaz u Hrvatsku.

Na ostalim graničnim prijelazima promet je rijedak.

Pojačan je priljev vozila u svim trajektnim pristaništima. Trajekti plove prema redu plovidbe, a po potrebi uvode se i dodatne linije.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene