Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nema dužih čekanja

Pojačan promet na autocestama i graničnim prijelazima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pojačan je promet na glavnim cestovnim pravcima i na graničnim prijelazima, izvijestio je Hrvatski autoklub (HAK).

Promet je pojačan osobito na A1 između Zagreba i Karlovca, na autocesti A2 Zagreb-Macelj i A4 Zagreb-Goričan u smjeru Zagreba, na autocesti A3 Bregana-Lipovac u smjeru Lipovca, navodi se u izvješću od 9 sati. Na naplati Lučko na ulasku na autocestu nema dužih čekanja.

Promet je pojačan i na Istarskom ipsilonu, na riječkoj obilaznici i duž jadranske magistrale, posebice u turističkim mjestima. Na autocesti A6 Rijeka-Zagreb na čvoru Oštrovica otvoren je izlazak prema Crikvenici i otoku Krku za vozila do 3,25 m širine. Ostali koriste izlaze Vrata, Delnice ili Kikovica.

Pročitajte i ovo U prometnoj nesreći u Velikoj Gorici smrtno stradao motociklist - 3 teška nesreća FOTO Stravični prizori s mjesta pogibije motociklista: Automobil završio na krovu U teškoj prometnoj nesreći u Sisku poginuo mlađi muškarac u Sisku Objavljeni detalji strašne nesreće: 18-godišnji vozač udario u ogradu i nakon prevrtanja ispao iz automobila

>> Promet pojačan, kolone su se razrijedile

Zbog radova se vozi naizmjence Jadranskom magistralom (D8) iznad Bakra, u Kleku, te na dionici od Ćilipa do graničnog prijelaza Karasovići. Danas od 12 do 23 sata zabrana je prometovanja za teretna motorna vozila iznad 7,5 t na važnijim državnim cestama. Zabrane nema na autocestama, kao niti na državnoj cesti D1.

Na graničnim prijelazima Kaštel, Macelj i Bregana pojačan je ulazak, a na Bajakovu izlazak osobnih vozila. Na GP-ima s Bosnom i Hercegovinom Metković, Mali Prolog i Orah na ulazu se čeka do sat vremena. Granični prijelaz Dubrava Križovljanska otvoren je samo za osobna vozila (zbog odrona na cesti Ptuj-Zavrč u Sloveniji). Ostala vozila se preusmjeravaju na Macelj ili Trnovec. Trajekti plove redovito. (Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene