Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kamo skrenuti?

FOTO Pogrešno postavljen putokaz: Za Hrvatske ceste Šibenik i Kaštela su u istom smjeru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Poželite li danas doći iz Trogira u Kaštela, nemojte pratiti putokaze. Zbog greške Hrvatskih cesta završit ćete u Šibeniku.

Na velikom raskrižju u Trogiru, točnije u Planom, konačno su postavljeni semafori, no cijeli projekt, čini se, ipak nije mogao proći bez greške.

Pročitajte i ovo Ilustracija Škola u Trogiru Uhićen otac učenice koji je upao u razred i šakom udario profesora: "Djeca su u šoku!" Trogir Pod zaštitom UNESCO-a Kamen u povijesnim ulicama zamijenili novim, građani bijesni: "Dragi turisti, dođite u Trogir, grad kojim vlada glupost i nepromišljenost"

Naime, uz nove semafore pogrešno su postavljeni putokazi. Konkretno, Šibenik i Kaštela koji se nalaze u suprotnim smjerovima od ovog raskrižja, prema putokazima se nalaze u istom smjeru.

Što ne valja na ovoj slici?

Do Šibenika se doista, kao što i stoji na putokazu, može doći skretanjem lijevo, no u Kaštela se dolazi skretanjem desno.

Odgovor na ovu zavrzlamu potražili smo u Hrvatskim cestama gdje nam je glasnogovornica Tamara Pajić rekla kako se trenutno radi na otklanjanju i zamjeni spornog putokaza, a uskoro će biti poznato i zašto je došlo do greške.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene