Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Osebujan gradonačelnik

Pogledajte sve najbolje Kerumove provale: Koja sam ja senzacija!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Neki bi se smijali, neki plakali. No jedno je sigurno - Željko Kerum svojim izjavama nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

'Đava te odnija takvu', promrmljao je Željko Kerum na jednoj od sjednica splitskog Gradskog vijeća HDZ-ovoj Sanji Bilač nakon što se ona suprostavila njegovoj sestri Nevenki Bečić. Naravno, zaboravio je da novinarske ekipe snimaju svaki njegov pokret, a posebno ono što govori.

Pročitajte i ovo Željko Kerum Neke nekretnine već prodane Kvadrat Kerumova zemljišta na Čiovu procijenjen na 79 eura Željko Kerum - 1 ČERMAK PREUZEO DIO NEKRETNINA Robna kuća u Zadru, elitni restoran, kino u centru Zagreba, svinjogojska farma... Kerumove nekretnine unovčene za 8,4 milijuna eura

>> Bečić: Kerum nije nikada neprimjereno istupio ukoliko ga nisu izazvali

'J**** k`o Hektor, svake godine po jeno dite'

Njegove izjave neke nasmijavaju, a neki se upitaju: Gdje mi to živimo!? No, Kerum ne odustaje. 'A što da vam vam kažem, j**** k'o Hektor, svake godine po jedno dite', komentirao je trudnoći svoje nevjenčane supruge Fani Horvat. No kada ga je novinar jednog zagrebačkog radija nazvao da ga pita u vezi prinove, Kerum je pokazao i svoju drugu stranu. 'Jes' čuja ti š******?! Jedi g****, j**** ti mater g********, tebi i tvom gazdi!', izderao se Kerum.

Kerum o snijegu u Splitu: Mislim da se to malo preuveličava!

A pokušali su ga svrgnuti s vlasti kada je zbog neočišćenog snijega i leda Split bio nekoliko dana u potpunosti paraliziran. 'Mislim da je ovo sasvim normalno, malo se to preuveličava', smatra Kerum. Na pitanje misli li da nije bilo potrebe za kriznim stožerom kazao je: 'Bit ću vam iskren, meni je to sve skupa malo smiješno, mislim pa šta? Ovo je sasvim normalno, daj Bože da ovako bude i sljedeće godine.'

>> Evo i snimke Kerumove najnovije provale!

A pamti se i dolazak Željak Keruma na konstituirajuću sjednicu Sabora na koju je zakasnio puna 2 sata, a kada je došao zaključio je da je - senzacija!

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene