Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Gurmanski turizam

Pogledajte što je turiste u Puli jednostavno oduševilo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sjajna fešta na pulskim Đardinima, tradicionalni istarski specijaliteti! Od boškarina i delicija sa šparogama do pohanih sardela i raznovrsnog mladog povrća. Ponuda domaćih obrtnika, očekivano, najviše je oduševila turiste. Tražila se porcija više.

U ponudi specijalitet do specijaliteta. U okusima tradicionalne istarske kuhinje uživali su svi koji su danas posjetili pulske Giardine. Ipak, najviše oduševljenja u specijalitetima, pokazali su turisti. Slatki zalogaji stigli su pak ravno iz vrta. Džemovi svih vrsta.

Pročitajte i ovo Letovi - 2 Problem za cjelogodišnji turizam Ima turista, ali nema letova: "Ako već nemamo infrastrukturu za vlakove, onda bismo morali imati avionske linije" Vrućine - 11 Hrvatska među najposjećenijima Turističke brojke cvjetaju, ali nije sve tako savršeno: "To je problem s kojim se moramo suočiti u budućnosti"

Na taj način pulski obrtnici gradu su predstavili svoju ponudu i, ono što je bio i cilj, turiste oduševili bogatom autohtonom kuhinjom. "Sretni smo upravo iz tog razloga jer oni mogu degustirati, ne moraju sve kupiti i na taj način ponijeti odakle su došli jednu uspomenu na Istru i na Pulu", kaže Sanja Cinkopan Korotaj, direktorica TZ Pule. Uspomenu zbog koje će se, kako su naglasili, ponovo vratiti.

kako su reagirali posjetitelji, posebice turisti i što su sve rekli, pogledajte u video prilogu.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene