Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Negodovanje HEP-a

Pogledajte kako je pitanje našeg novinara prilično uzrujalo premijera

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Premijer se uzrujako zbog pitanja oko negodovanja u HEP-u.

U ponoć istječe HEP-ov natječaj za nabavu plina za ovu i sljedeću godinu. O nabavnoj cijeni ovisi hoće li i koliko HEP izgubiti na zaradi zbog vladine odluke o cijeni plina.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković u stožeru HDZ-a Objava nakon rezultata Oglasio se Plenković: "Uskoro ćete saznati s kim ćemo imati većinu" Hrvoje Krešić u studiju Dnevnika Nove TV - 2 Velika analiza Hrvoje Krešić o premijerovim izjavama nakon današnje sjednice Vlade: "Radio je ono što uvijek u ovakvim situacijama radi"

Kako doznajemo na natječaju je prošla INA s kojom uprava HEP-a vodi pregovore o cijeni. U medijima su se pojavile neslužbene informacije kako su u HEP-u nezadovoljni Vladinom odlukom jer će im uzrokovati 300 milijuna kuna gubitka. Pitanje našeg novinara o negodovanju HEP-a prilično je uzrujalo premijera Plenkovića.

''Ne komentiram špekulacije. Ono što je meni bilo bitno je da cijena plina za građane ostane ista od travnja, to će i ostati'', rekao je premijer o ovoj temi, a kako je izgledao trenutak u kojem se uzrujao pogledajte u priloženom videu.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene