Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Provjereno, Nova TV, večeras u 22.45

Pogledajte kako je ljudima lako prodati - ništa!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Reporterka Provjerenog, Danka Derifaj, izmislila je ljekoviti proizvod, koji je ustvari najobičnijizašećereni sok, isprintala je plakat, postavila štand na tržnici... i za samo 30 kuna prodavala tu bočicu - čudotvornog lijeka!

Dokazala je kako je ljudima lako prodati - ništa, samo ako to dobro upakirate!

Pročitajte i ovo Provjereno o nepravilnostima u općini Vođinci - 4 Večeras u Provjerenom Načelnik potrošio desetke tisuća eura na ilegalne objekte, a njegov je odgovor nevjerojatan: "Pa što da ja radim?" Provjereno: Mateo Holjevac - 8 Donosi Provjereno Mateo je ostvario snove: "On tu ne želi stati, pripremamo se za Olimpijske igre"

I dok su kupci bili prilično blagonakloni 'eksperimentiranju', prodavači sa Dolca došli su odmjeriti konkurenciju. Dok su neki znatiželjno ispitivali o biznisu, drugi su otvoreno iskazali nepovjerenje. Stoički su 'izdržali' i jedne i druge, no bilo je i onih koji su nas prepoznali, pa smo ih morali zamoliti da nas ne razotkriju. Snalaženje u nepredviđenim okolnostima jedna je od redovitih karakteristika s kojima se naše ekipe susrećuna snimanjima, kako se ekipa Provjerenog ovaj put snašla na Dolcu, pogledajte u najboljim trenucima sa seta našeg testiranja…na stranici Provjerenog.

 

Kako je izgledalo to subotnje prijepodne na najprometnijoj zagrebačkoj tržnici, s našom Dankom Derifaj u ulozi prodavačice pogledajte večeras u 22:45 u Provjerenom!

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene