Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Snimljeno oko Benkovca

Pogledajte zastrašujuće prizore iz zraka područja zahvaćenih i opustošenih požarima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Snimke požara koji su bjesnili benkovačkim područjem tijekom ponedjeljka pokazuju razmjer štete i veličinu vatrom opustošenog područja.

U priloženim videu možete pogledati razmjere požara snimljene iz zraka.

Pročitajte i ovo Požar u Donjem Miholjcu Otkriven uzrok požara VIDEO/FOTO Vatra progutala obiteljsku kuću, svjedokinja o trenucima užasa: "Vidim šiklja vatra kroz prozore, budila sam ih..." Ilustracija Oglasio se vlasnik UZNEMIRUJUĆI VIDEO Konobarica palila šank, vatra zahvatila goste: "Cura je trčala okolo i derala se, prijatelj je imao zapaljena leđa"

Zbog intenziteta požara koji i dalje haraju dalmatinskim zaleđem angažirane su zračne i zemaljske snage, a na požarišta su poslani i vatrogasci iz unutrašnjosti. Nekoliko je mjesta evakuirano, jer požari ozbiljno ugrožavaju kuće.

Na izvanrednoj konferenciji za novinare u Benkovcu, ministar unutarnjih poslova Davor Božinović poručio je da se ljudski faktor u pokretanju desetak požara koji bjesne čitav dan na širem zadarskom i šibenskom području, ne može isključiti.

Kninska policija privela je više osoba zbog sumnje na podmetanje požara, a isto je potvrdio i ministar policije Davor Božinović.


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene