Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Preminuo na mjestu

Poginuo 21-godišnji motociklist

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U prometnoj nesreći, koja se dogodila u utorak oko 19,50 sati između mjesta Gušćerovec i Sv. Petar Orehovec, na mjestu nesreće poginuo je 21-godišnji motociklist od ozljeda zadobivenih u slijetanju motocikla kojim je upravljao, a u tijeku je policijski očevid.

Operativno-komunikacijski centar policije (OKCP) izvijestio je da je u utorak oko 19,50 sati na otvorenome dijelu ceste DC 22 između mjesta Gušćerovec i Sv.Petar Orehovec došlo do prometne nesreće - slijetanja motocikla marke Yamaha križevačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 21-godišnjak koji je preminuo na mjestu događaja od zadobivenih ozljeda.

Pročitajte i ovo Motociklist naletio na pješaka Vozači, oprez! Prometna nesreća u Splitu: Ima ozlijeđenih, dio ceste zatvoren za sav promet Spašavanje posjetitelja iz žičare u Turskoj Ozlijeđeno deset osoba VIDEO Strašna nesreća na žičari u Turskoj: Jedna osoba poginula, još traje evakuacija zaglavljenih u kabinama

Zbog policijskog očevida koji obavljaju policijski službenici policijske postaje Križevci, promet na toj dionici teče obilaznim pravcem kroz mjesta Gušćerovec-Bočkovec-Zamladinec-Selanec- Sv.Petar Orehovec i obrnuto. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene